Loveshoot

Heb jij de liefde van je leven gevonden en leg je dit graag vast? Of ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor een betaalbare, spontane fotoshoot?

Bij By Tess Fotografie heb je niet het gevoel te moeten poseren. Geen gedwongen poses en geforceerd gedoe, gewoon lekker jezelf zijn tijdens een ontspannen fotoshoot. Ik zorg ervoor dat je met een aantal aanwijzingen helemaal als jezelf op de foto komt.

NEEM CONTACT OP

Investering

Loveshoot  €325,-

1 uur fotografie
2 personen
20 foto’s zorgvuldig bewerkt
Zelf je favorieten uitkiezen
Mooie online fotogalerij
Extra beelden bijbestellen mogelijk

Loveshoot met album €425,-

Tastbare herinnering voor altijd
Prachtig tijdloos linnen album in diverse kleuren 15×15 cm

Upgrade: alle foto’s €175,-

Alle bewerkte foto’s!

Voorbereiding

...

Hebben jullie trouwplannen? Dan is een loveshoot de perfecte manier om aan de camera te wennen. Ook kunnen de foto’s van de loveshoot bijvoorbeeld gebruikt worden op de uitnodiging, menukaarten etc. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Om jezelf goed voor te bereiden op de fotoshoot is kleding een belangrijk punt. Door middel van dezelfde kleur kun je vermijden dat één persoon er duidelijk uitspringt qua outfit. Ik houd heel erg van kleding in de kleuren beige, spijker, roest en allerlei bruintinten. Mocht je hier meer over willen weten? Stuur me even een mailtje, ik denk graag mee.

@BYTESSFOTOGRAFIE

Inclusief

Een enthousiaste fotograaf! De foto’s worden binnen 3 weken aangeleverd na de fotoshoot. De foto’s ontvang je in een prachtige online galerij waaruit je jouw favorieten foto’s kan kiezen. De fotoshoots zijn inclusief BTW en reiskosten binnen regio Wijk en Aalburg. Vanaf 10 km buiten Wijk en Aalburg bedragen de reiskosten €0,39 p/km.