Zwangerschapsfotoshoot

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een betaalbare, spontane fotoshoot? Mijn werkwijze is spontaan, liefdevol en puur. Mensen hebben niet het gevoel te moeten poseren. Ik zorg ervoor dat je met een aantal aanwijzingen super spontaan op de foto komt. Dat maakt mijn foto’s onderscheidend, puur en uniek.

In ongeveer een uur tijd maak ik heel veel verschillende foto’s zodat jullie een goede keuze kunnen maken om de perfecte foto uit te kiezen voor aan de muur bijvoorbeeld.

Investering

Fotoshoot  €325,-

1 uur fotografie
1-5 personen (€15,- per persoon extra)
20 foto’s zorgvuldig bewerkt
Zelf je favorieten uitkiezen
Mooie online fotogalerij
Extra beelden bijbestellen mogelijk

Fotoshoot met album €425,-

Tastbare herinnering voor altijd
Prachtig tijdloos linnen album in diverse kleuren 15×15 cm

Upgrade: alle foto’s €175,-

Alle bewerkte foto’s!

NEEM CONTACT OP

Voorbereiding

...

Om jezelf goed voor te bereiden op de fotoshoot is kleding een belangrijk punt. Door middel van dezelfde kleur kun je vermijden dat één persoon er duidelijk uitspringt qua outfit. Ik houd heel erg van kleding in de kleuren beige, spijker, roest en allerlei bruintinten. Mocht je hier meer over willen weten? Stuur me even een mailtje, ik denk graag mee.

@BYTESSFOTOGRAFIE

Inclusief

Een enthousiaste fotograaf! De foto’s worden binnen 3 weken aangeleverd na de fotoshoot. De foto’s ontvang je in een prachtige online galerij waaruit je jouw favorieten foto’s kan kiezen. De fotoshoots zijn inclusief BTW en reiskosten binnen regio Wijk en Aalburg. Vanaf 10 km buiten Wijk en Aalburg bedragen de reiskosten €0,39 p/km.