Puur, liefdevol & ontspannen

Vind je het vreselijk op de foto te moeten? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ken het gevoel, ik word zelf ook zo rood als een tomaat als ik weet dat iedereen naar me kijkt. We gaan door middel van spontane acties aan de slag zodat je je absoluut niet ongemakkelijk hoeft te voelen. Verstoppertje spelen, tikkertje, kijken wie het langste stil kan zitten, dat is de manier waarop ik graag te werk ga. “Ons dochtertje voelde zich enorm op haar gemak bij Tessa, waardoor alles heel natuurlijk verliep.”

Wil jij iemand een origineel cadeau geven? Denk dan aan een fotoshoot cadeaubon! Bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot of een newbornshoot? Of misschien wil je wel met de hele familie op de foto? Super leuk idee! Bij mij kun je een persoonlijke cadeaubon bestellen vanaf €10,-. De cadeaubon is in te leveren bij By Tess Fotografie voor een shoot naar keuze.

Kies een fotoshoot of bepaal zelf een bedrag De cadeaubon kan worden gebruikt voor : Zwangerschapsshoot, newborn & babyfotografie, kinderfotografie, familieshoot, loveshoot of een portretshoot. Maar je kan natuurlijk ook een zelf gekozen bedrag cadeau geven!

Hoe gaat dat in zijn werk?  Stuur mij een mailtje via info@bytessfotografie.nl of neem via deze pagina contact op. Vertel welke shoot of welk bedrag jij cadeau wil geven. Jij betaalt het shootbedrag en dan zorg ik dat je de bon thuis krijgt gestuurd, zodat je die zelf kan geven. De bon is niet inwisselbaar voor contanten en is een jaar na afgiftedatum geldig.