Puur, liefdevol & ontspannen

Verhalen vertellen door middel van beelden, het is mijn grootste passie! De grote en kleine momenten in het leven, je wilt ze dichtbij houden, als tastbare herinnering!

Jullie zijn stapelverliefd, of misschien verwachten jullie een kindje! Vier jullie liefde met een fotoshoot om nooit te vergeten. Ik leg heel graag jullie liefde voor elkaar vast!

Ik wil je fotograferen, precies zoals je bent. Zonder teveel poespas en gekke poses. Ik wil je een mooie blijvende herinnering meegeven, ik wil dat je terug kunt kruipen in dit mooie moment. Deze momenten, ik zie ze, ik leg ze vast en bewaar ze voor altijd voor jullie.

We gaan door middel van spontane acties aan de slag zodat je je absoluut niet ongemakkelijk hoeft te voelen. De shoot vindt plaats op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis. Bijvoorbeeld in de duinen, tussen de bomen in het bos of op de zandvlakte, alles is mogelijk.

Ik ga graag met jullie op pad om er samen een prachtige, waardevolle reportage van de te maken.

Wil jij iemand een origineel cadeau geven? Denk dan aan een fotoshoot cadeaubon! Bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot of een newbornshoot? Of misschien wil je wel met de hele familie op de foto? Super leuk idee! Bij mij kun je een persoonlijke cadeaubon bestellen vanaf €10,-. De cadeaubon is in te leveren bij By Tess Fotografie voor een shoot naar keuze.

Kies een fotoshoot of bepaal zelf een bedrag De cadeaubon kan worden gebruikt voor : Zwangerschapsshoot, newborn & babyfotografie, kinderfotografie, familieshoot, loveshoot of een portretshoot. Maar je kan natuurlijk ook een zelf gekozen bedrag cadeau geven!

Hoe gaat dat in zijn werk?  Stuur mij een mailtje via info@bytessfotografie.nl of neem via deze pagina contact op. Vertel welke shoot of welk bedrag jij cadeau wil geven. Jij betaalt het shootbedrag en dan zorg ik dat je de bon thuis krijgt gestuurd, zodat je die zelf kan geven. De bon is niet inwisselbaar voor contanten en is een jaar na afgiftedatum geldig.