Puur, liefdevol & ontspannen

Vind je het vreselijk op de foto te moeten? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ken het gevoel, ik word zelf ook zo rood als een tomaat als ik weet dat iedereen naar me kijkt. We gaan door middel van spontane acties aan de slag zodat je je absoluut niet ongemakkelijk hoeft te voelen. Verstoppertje spelen, tikkertje, kijken wie het langste stil kan zitten, dat is de manier waarop ik graag te werk ga. “Ons dochtertje voelde zich enorm op haar gemak bij Tessa, waardoor alles heel natuurlijk verliep.”

FAMILIE & LOVE

Pakket.01

1-5 personen
1 uur fotografie
Incl. 20 HR fotobestanden
Professioneel nabewerkte foto's
Persoonlijke online fotogallerij waar jullie de foto’s kunnen selecteren.

€195

NEWBORN LIFESTYLE

Pakket.02

1-5 personen
1 uur fotografie
Incl. 20 HR fotobestanden
Professioneel nabewerkte foto's
Persoonlijke online fotogallerij waar jullie de foto’s kunnen selecteren.

€195

WEDDING

Pakket .03

Een kennismakingsgesprek
6 uur fotografie
Preview binnen 10 dagen
Minimaal 250 foto's in hoge resolutie
Mini album 15x15 cm met linnen kaft
10% korting op een pre-wedding shoot

€1495
BOEK NU

Inclusief

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen regio Wijk en Aalburg. Wil je de shoot ergens anders?
Dat kan, dan reken ik €0,35 p/km vanaf 4261 DJ.

Een fotoshoot boeken, verder dan 25km vanaf Wijk en Aalburg? Dan reken ik €0,45 p/km vanaf 4261 DJ.

*Voor elk persoon extra wordt er 15,- berekend.

Wil je een zwangerschapsfotoshoot, een familieshoot met meer dan 5 personen, een bedrijfsreportage of bijvoorbeeld een portretshoot boeken?
Of vallen jouw wensen niet in een van de bovenstaande pakketten? Neem dan gerust contact met me op!

Informatie

Kleine familie fotoshoot 01.
Op zoek naar een professionele fotograaf voor een betaalbare, spontane fotoshoot? Bij Tessa van By Tess fotografie is heel veel mogelijk. Dat kan zijn een fotoshoot met het gezin, een familie-shoot, een fotoshoot met vriendinnen, een loveshoot. Deze fotoshoots, fotoreportages worden gemaakt op locatie, dus meestal buiten. Een babyshoot of newborn fotoshoot vindt bij jullie thuis plaats. Zo kan ik mooie lifestyle beelden maken. Of je nu kiest voor portretfotografie, groepsfoto’s, een familiefoto of iets anders; samen maken we een fotoshoot die helemaal bij jouw wensen aansluit. Mijn werkwijze is namelijk spontaan, nonchalant en puur. Mensen hebben niet het gevoel te moeten poseren, het overkomt hen gewoon. Dat maakt mijn foto’s onderscheidend, puur en uniek.

Grote familie fotoshoot 02.
Op zoek naar een familieshoot voor meer dan 5 personen? Dat kan! In een uur tijd maak ik heel veel verschillende foto’s zodat jullie een goede keuze kunnen maken om de perfecte foto uit te kiezen voor aan de muur bijvoorbeeld. Naast de familie fotoshoot hebben we ook tijd voor de gezinnen apart en ook losse portretten zijn zeker mogelijk. Om jezelf goed voor te bereiden op de shoot is kleding een belangrijk punt. Door middel van dezelfde kleur kun je vermijden dat één persoon er duidelijk uitspringt qua outfit. Ondanks dat jullie met een groep zijn proberen we altijd spontane foto’s te maken.

Loveshoot 03.
Verliefd, verloofd, getrouwd. Het maakt niet uit in welke fase jij zit; ik leg jou en je grote liefde graag vast. Tijdens de loveshoot ligt de focus op jullie persoonlijke trekjes en relatie. Natuurlijk leg ik jullie het liefst vast op de perfecte, romantische manier. Maar nog belangrijker zijn jullie humor en onderlinge dynamiek. Het is hoe dan ook mijn doel om jullie van foto’s te voorzien, waar jij en je partner elkaar echt in herkennen. En om tot die foto’s te komen, maken we er een spontane en leuke ervaring van!

Newbornshoot 04.
Is er een babytje op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van een prachtige, unieke newbornshoot. Ik vind het geweldig om alle kleine details aan een piepklein babytje te fotograferen. Die lieve teentjes en mini wimpertjes, allemaal speciaal om vast te leggen tijdens newborn fotografie! Een newborn fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis. Zo kan ik mooie lifestyle beelden maken in jullie vertrouwde omgeving. Ik leg deze waardevolle tijd graag voor jullie vast tijdens een newbornshoot. Zijn er speciale wensen? Dan kun je deze altijd doorgeven. Hoe leuk is het om na een tijdje de foto’s terug te kijken in een speciaal album. Of te genieten van een foto van de kleine beauty aan de muur in de kamer of de slaapkamer. En hoe blij kun je trotse opa’s en oma’s maken met een prachtige afdruk van hun kleinkind of achterkleinkind.

Wil jij iemand een origineel cadeau geven? Denk dan aan een fotoshoot cadeaubon! Bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot of een newbornshoot? Of misschien wil je wel met de hele familie op de foto? Super leuk idee! Bij mij kun je een persoonlijke cadeaubon bestellen vanaf €10,-. De cadeaubon is in te leveren bij By Tess Fotografie voor een shoot naar keuze.

Kies een fotoshoot of bepaal zelf een bedrag
De cadeaubon kan worden gebruikt voor : Zwangerschapsshoot, newborn & babyfotografie, kinderfotografie, familieshoot, loveshoot of een portretshoot. Maar je kan natuurlijk ook een zelf gekozen bedrag cadeau geven!

Hoe gaat dat in zijn werk? 
Stuur mij een mailtje via info@bytessfotografie.nl of neem via deze pagina contact op. Vertel welke shoot of welk bedrag jij cadeau wil geven. Jij betaalt het shootbedrag en dan zorg ik dat je de bon thuis krijgt gestuurd, zodat je die zelf kan geven. De bon is niet inwisselbaar voor contanten en is een jaar na afgiftedatum geldig.