Bruidsreportage

TARIEVEN

Jullie gaan trouwen... Gefeliciteerd! Nu kunnen jullie beginnen met alle leuke dingen regelen. Een mooie locatie, een leuke trouwambtenaar, de kapper, visagie en natuurlijk de jurk… En om jullie dag in beeld te brengen en een waanzinnige herinnering voor de rest van jullie leven te verzorgen: de bruidsfotograaf!

Het tarief voor een bruidsreportage start bij € 1995,- inclusief:

Een kennismakingsgesprek
6 uur fotografie
Preview binnen 10 dagen
Minimaal 300 foto's in hoge resolutie
Mini album 15x15 cm met linnen kaft
10% korting op een pre-wedding shoot

Kennis maken?

Als jullie mijn website hebben bekeken en mijn werk jullie aanspreekt dan is de kans groot dat we bij elkaar passen! Als jullie een datum hebben geprikt dan kunnen jullie mij eerst bellen of mailen en dan kijken we of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag. Als dat zo is, dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

We spreken dan gezellig af hier in de buurt bij een gezellig koffiehuis. We nemen dan jullie planning voor de dag door en jullie kunnen mijn werk en trouwalbums bekijken. En als het dan van beide kanten klikt, ben ik er op jullie grote dag bij om alles in beeld te brengen! Ik kijk er naar uit!

Once in a lifetime

herinneringen

Een stiekem kusje van je bruidsmeisje, dat moment dat je opa de dansvloer op komt, de traan van je beste vriendin, de knuffel met je moeder, de emoties net voor je weggegeven wordt door je vader en die mooie liefdevolle blikken met de speech. Dát zijn de momenten die ik zo graag vast leg voor jullie!

Deze once-in-a-lifetime herinneringen. Ik zie ze en bewaar ze voor altijd ♡