• Tessa

Winter bruiloft in Waalwijk | Gert en Eline


Wat was het mooi! 22 februari mochten Gert en Eline dan eindelijk JA tegen elkaar zeggen. Om 7:30 uur werd ik verwacht bij Eline om al wat details vast te leggen en om erbij te zijn met de jurk aan doen. En yay! Hoe heerlijk is het als het adres van de ouders gewoon een straat verder is als waar ik woon? Een echte thuiswedstrijd dus!

Rond 8 uur was daar dan het magische moment dat Gert aanbelde en de deur open werd gedaan! Oh en hoe leuk dat alle buurtbewoners op straat stonden! Iedereen wilde bij dit mooie moment aanwezig zijn.

Dit leuke stel vond het belangrijk om niet te bevriezen in de kou met de fotoshoot dus zochten ze een prachtige binnenlocatie: de Oude Hortus in Utrecht om daar de trouwreportage te maken.

Eenmaal thuis aangekomen waren daar alle daggasten al om het bruidspaar op te wachten. Samen met de gasten hebben we een broodje gegeten en zijn we vertrokken naar het stadhuis in Waalwijk. Hier vond het burgerlijk huwelijk plaats. Na het ja-woord hebben we nog wat leuke familiefoto's geschoten en zijn we naar het Restaurant 't Slot gegaan wat zich bevond naast het stadhuis. (ideaal). Na de bruidstaart en toast stond er nog een verassing op de gasten te wachten. Een bus van Piet Verbeek arriveerde en hij bracht alle daggasten naar de volgende locatie: de kerk! Daar werden nog wat laatste foto's gemaakt en toen zat het er al weer op voor mij.


Beautiful in White

Het lievelingslied van de bruid.

(en ook een beetje van mij, haha)


WAT EEN HEERLIJKE DAG, ELKE KEER WEER ZO BIJZONDER OM ZO'N MOOIE DAG VAST TE LEGGEN!

Het blijft bijzonder.
Bloemen: Wim vos | Bruidsjurk: Speksnijder | Kapster: Mien vd Ven | Trouwpak: Speksnijder Locatie shoot: Oude Hortus Utrecht | Locatie: 't Slot Waalwijk


0 keer bekeken

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.