• Tessa

TERUGBLIK | 2018


Oh chips, het is al 19:00 uur maar ik wil nog wel snel wat kwijt aan jullie. Ik zal proberen het kort te houden! :)

Wauw, 2018, wat was je bijzonder. Dit jaar fotografeerde ik 15 prachtige bruiloften van 30 bijzondere en lieve mensen die ik allemaal een beetje in mijn hart gesloten heb. Onwijs bedankt voor jullie vertrouwen, voor de eer om jullie bruiloft te mogen vastleggen en voor jullie openheid. Ik heb van ieder verhaal genoten. Daarnaast heb ik voor het eerst in mijn leven een aantal uitvaarten mogen fotograferen, wat ik ook echt heel mooi vind om te doen. Ook bij verdrietige momenten in het leven, kunnen foto’s heel waardevol zijn. Een afscheid is een verdrietig moment, maar meestal gevuld met veel liefde en steun van familie en alle andere mensen om je heen. Ook heb ik natuurlijk super veel lieve families en baby’tjes vast mogen leggen, wat altijd een feestje blijft om te doen!


2018 was het jaar dat ik de keus maakte om als fulltime fotograaf door het leven te gaan. Niet meer voor een baas te werken, maar helemaal zelfstandig. Wow, wat was het heftig! Die administratie viel me best wel tegen, de verzekeringen, belasting, zóveel dingen die naast het fotograferen ook heel belangrijk zijn om een zaak te kunnen runnen. Gelukkig is me dit allemaal gelukt en heb ik iets moois op mogen bouwen met veel lieve en vooral slimme mensen om me heen.


Het einde van het jaar is natuurlijk altijd een mooie kans om stil te staan bij wat er eigenlijk allemaal ge­beurd is - en ik ben zo dankbaar voor het feit dat ik iedere dag bezig mag zijn met fotografie en voor alle kansen die ik krijg. En een van de dingen die ik me maar al te goed besef is dat ik mezelf gelukkig mag prijzen met jou als volger! Met het feit dat je luistert naar mijn verhalen, super lieve reacties achter laat en enthousiast wordt van mijn foto’s.

Ik kan nog wel even doorgaan maar eigenlijk komt hier op neer: ik ben dankbaar en trots om jou als volger op dit kanaal te hebben. Dankjewel!

Op naar een nieuw 2019, met nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden, nieuwe hoogte maar ook dieptepunten. Ik ben er klaar voor!0 keer bekeken

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.