• Tessa

Afrikaanse bruiloft Koen en Christel


Luister ondertussen het liedje

die tijdens de ceremonie werd gedraaid.


Een tijdje geleden zat ik met ze aan de etenstafel. Aan een glaasje champi om alvast te proosten op de grote dag die zou komen. We hebben gezellig gekletst over familie, hoe ze elkaar ten huwelijk hebben gevraagd, alle details voor de bruiloft en nog veel meer. Ongeveer drie uur later (als het niet nog later was) stapte ik méga enthousiast en met een rood hoofd vol informatie en ideeën de deur uit.

Afgelopen vrijdag 18 MEI 2018 was het dan zover! Eindelijk! Na veel doorgesproken te hebben met mijn wederhelft Kayleigh spraken we af om 7:15 uur te vertrekken. We startten bij het ouderlijk huis van Christel, de bruid, waar ze al druk met haren en make-up bezig waren. De knoopjes zaten net goed en wel dicht, en toen ging de bel al! Daar stond ie dan, te popelen om zijn aanstaande vrouw te ontmoeten in haar prachtige jurk. Koen had nog een verrassing voor Christel, waar hij al zó lang zijn mond over moest houden. De trouwauto, een prachtige zwarte Mini Cooper die stond te shinen op afstandje.. was een cadeau voor zijn liefje. Christel keek haar ogen uit!

Nog even snel checken op mijn telefoon of alles droog blijft, en ja hoor. Zon, zon, zon! Super, de dag kon beginnen! Na de eerste ontmoeting (smelt) zijn we naar het gemeentehuis in Tilburg gereden waar K&C al stiekem het officiële gedeelte vast hebben gelegd. De dag was gebaseerd op hun wensen en ideetjes, en daarom wilde ze ook de ceremonie die ’s middags plaats zou vinden zo persoonlijk mogelijk maken.

Hierna zijn we naar Spoorzone gereden om daar wat foto’s te maken. Zonnebrillen mee, schoonzusje mee, en gaan met die banaan. We hebben het super gezellig gehad! Tot onze verbazing had het bruidspaar nog een verrassing voor ons. Ja, je leest het goed! Niet wij voor het bruidspaar, maar het bruidspaar een surprise voor ons! We werden meegenomen naar een trein, omgebouwd tot chique restaurant. Giga vet! Daar stond onze heerlijke lunch al op ons te wachten.

‘Oeps, het is al laat jongens!’ Dus gas erop naar de feestlocatie. En wat voor locatie. Koen en Christel wilden als thema ‘African wedding’. Bij de Lodge in Gilze krijg je het gevoel alsof je letterlijk in Afrika rondloopt. Toen was het dan tijd voor de echte ceremonie! Trouwen in een prachtige tuin, hoe heerlijk is dat? Na super mooie liedjes van Nadia en Audrey, bubbels en streamers was het tijd voor taart (ook weer helemaal in style met chocoladebollen). Op het avondfeest met Gideon van The Voice, Def-Tech als DJ en de lasershow van Tremble Works maakte ik nog een mooie impressie van het avondfeest, en dat maakte deze prachtige reportage helemaal compleet.

Wat een geweldige sfeer, ik heb echt super genoten! Gefeliciteerd prachtig, lief bruidspaar!

- T H E E N D -

#Bruiloft #Bruidsfotografie #Bruidsfotograaf #Bruiloftfotograaf #FotograafWijkenAalburg

0 keer bekeken

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.