• Tessa

PUUR


Puur van geluk

Puur van blijdschap

Puur van verdriet

Puur van boosheid

Puur van angst

Al deze emoties, allemaal in een mens. Hoe bijzonder is het als een persoon in een uur tijd bij al deze emoties kan komen. Met de juiste muziek , een bijzondere gebeurtenis en een goede vriendschap was deze dame een genot om voor mijn lens te hebben. En niet om hoe ze eruit ziet, maar om het hele plaatje.

"ÉÉN SPLIT SECOND DIE ALLES VERANDERDE."

Sofie belandde 10 maanden geleden in een rolstoel na een ernstig ongeval met een paard. Deze spring in het veld, ging van rennen en vliegen , naar zitten en rollen. Één split second die alles veranderde. De dag van deze shoot was voor haar een hele bijzondere en bepalende. Een doorbraak therapie die haar wens en droom hopelijk in vervulling laat gaan. “Lopen, springen en vliegen.”

Een ziektebeeld die je van de buitenkant niet ziet. Want eerlijk is eerlijk, had jij gezien dat deze vrouw eigenlijk met een zware aandoening kampt? En precies daarmee wil ik nu de spijker op zijn kop slaan.

Tegenwoordig draait alles om oordelen en veroordelen. Iemand met een perfecte insta feed heeft vanzelfsprekend een perfect leven ? Iemand met weinig foto’s op zijn of haar sociale kanalen heeft daarentegen dan weer geen leven of vrienden? Laten we onze oordelen even pauzeren en opzij zetten en gewoon genieten van de puurheid van een persoon. Want “Puur” daar draait het uiteindelijk allemaal om toch?

Wil je Sofie blijven volgen? Dat kan! Ze houdt een prachtige blogpagina bij : www.wheelstoheels.com


0 keer bekeken

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.