• Tessa

Genomineerd | Bruidsfoto Award 2019


Let's pop the champagne !

Het afgelopen jaar heb ik kei hard gewerkt om mijn doel te realiseren. Om zelfstandig een bedrijf op te richten, van mijn hobby mijn werk te maken. Tsja, wat zijn dan nog dromen die je kunt hebben? Ik wilde als eerste meer dan 1000 volgers creëren op mijn social media. Dat is gelukt (dankzij jullie!)

Een bruiloft fotograferen in het buitenland leek me ook super tof. Én ik zou graag ‘ooit’ nog wel eens een bruidsaward willen winnen is wat ik gezegd heb. Na een paar keer sparren met collega-fotografen zeiden ze: 'joh stuur gewoon eens een foto in voor zo’n award.' Een foto waar je helemaal achter staat.

Ja, ga dan maar eens zoeken naar 1 van de 19489548 foto’s die ik ondertussen gemaakt heb. 1 foto sprong er wel uit, en dat was deze foto van vader en dochter. Wat een emotie, wat een liefde. In deze foto geloofde ik, en nu nog steeds. Dus, heb ik deze foto ingestuurd. En raad eens? IK BEN GENOMINEERD!

Een aantal weken geleden kreeg ik een telefoontje met de mededeling: Tessa, van harte gefeliciteerd met jouw nominatie voor de Bruidsfoto Award 2019! Uit ruim 1.200 inzendingen koos de vakjury jouw foto. Een prestatie van formaat waar je trots op mag zijn! WHAA(!). Inmiddels is dat doel van ‘bruidsaward winnen’ dus al een klein beetje werkelijkheid geworden.

Okay, goed. Nu is het dus aan jullie om te bepalen wie gaat winnen. Stem je mee?

Kies per categorie je twee favorieten: www.bruidsfotoaward.nl

Mijn foto kom je tegen in de categorie "Emotie"


.. een berichtje van de bruid

Mijn kersverse echtgenoot vond bij het plannen van onze bruiloft dat we ook wel ‘iemand met een iPhone foto’s konden laten maken’ in plaats van een fotograaf te boeken...

Gelukkig hebben we toch de knappe Tessa Versteeg van By Tess fotografie geboekt. Net na de mega emotionele speech van mijn vader schoot zij deze foto. Een pareltje als je het mij vraagt.

Daar zijn meerdere mensen het mee eens want hij is genomineerd voor de bruidsfoto award van 2019 in de categorie emotie. Deze jonge, lieve en vooral zeer bekwame fotografe is echt de bom en verdient het absoluut om te winnen. Daarbij is mijn papa natuurlijk ook erg schattig.

Sla dus vooral allen aan het stemmen!

(Je moet door een paar categorieën heen maar dat is het waard!)


0 keer bekeken

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.