• Tessa

- waarom ik doe wat ik doe -


Waarom ik doe wat ik doe?

Hoe mooi is het om dagelijks complimenten te krijgen van klanten, dagelijks even te horen hoe goed je het wel niet doet.

Bibi Breijman zei afgelopen week op Instagram heel mooi: wist je dat je vrolijker wordt van een compliment geven dan van een compliment krijgen? En niet alleen van het geven van een compliment, maar ook door iemand te helpen. Dat vrouwen onderling soms niet erg aardig voor elkaar zijn en zelfs kritisch kunnen zijn. Terwijl het maar in iets kleins zit, zeggen dat het haar van de verkoopster echt te gek zit of vragen waar de vrouw die voor je bij de kassa staat die leuke rok vandaan heeft. Of juist door een ander te helpen in een bepaalde situatie. Wij vrouwen letten altijd enorm op elkaar en focussen ons vaak op dingen die verbeterd moeten worden, maar juist door je te focussen op iets positiefs, merk je dat je daar zelf ook meer energie van krijgt. DUS! Ik ga er mee aan de slag en probeer elke dag een compliment aan iemand te geven!

Met mijn werk probeer ik natuurlijk altijd iemand in het zonnetje te zetten, probeer ik iemand zo mooi mogelijk vast te leggen hoe hij of zij precies is. Soms krijg ik de reactie: ‘wauw, ik wist niet dat ik zó knap kon zijn’ Of.. ‘Tes, tranen in mijn ogen, wat heb je ons mooi vastgelegd op onze trouwdag’.

Ja, dat is voor mij toch wel een van de mooiste dingen die ik voor iemand anders kan en graag wil betekenen. Dit is voor mij dan ook precies de reden dat ik zo gelukkig word van wat ik doe. En het heeft me al zoveel mooie momenten gebracht. Dankbaar ben ik! Dankbaar voor iedereen die tot nu toe vertrouwen heeft gehad in mijn bedrijf en in mij, dankbaar voor alle lieve enthousiaste reacties van klanten, dankbaar voor jullie, mijn volgers!

En dat mag best weleens gezegd worden. Want geen By Tess fotografie zonder jou! Dankjewel!0 keer bekeken

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.