• Tessa

Bruiloft Arie en EikeEerst een fotograaf boeken en daarna pas ten huwelijk gevraagd worden.. ook dát maak ik mee! Eike kwam een paar weken geleden in het dorp naar me toe en zei: 'Tess, als ik ooit ten huwelijk word gevraagd leg jij mijn dag vast he! Ik wil jou er sowieso bij hebben.' En hoe leuk dat Eike dus gewoon een WEEK, ja serieus 1 week daarna ten huwelijk wordt gevraagd door haar grote liefde Arie. En ja hoor, zo gezegd zo gedaan. Een leuk gesprek gehad met een glas rode wijn hoe de dag zou gaan worden.

Een relaxte dag. Dat was alles wat Arie en Eike wilden. Na het magische moment dat ze elkaar zagen hebben we heerlijk een bakkie koffie gedronken thuis. Daarna een korte fotoshoot gedaan omdat we alweer door moesten naar de lunch bij De Heeren van Suylichem, daarna met alle daggasten in de oude dubbeldekker naar restaurant Amadeus voor de ceremonie die werd gehouden in de prachtige tuin met een zonnetje erbij. Vervolgens na de borrel en het diner weer met alle daggasten de dubbeldekker in om naar de kerk te gaan! En wauw, wat was dat bijzonder! De dag werd afgesloten met een te gek feestje met alle lieve familie en vrienden.

Cheers op jullie huwelijk lieve Arie en Eike. Bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie speciale dag!

Met heel veel dank aan Gaby Ermstrang die deze dag met mij heeft gefotografeerd.


0 keer bekeken

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.