Newbornfotoshoot

Gefeliciteerd! Is er een baby’tje op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van een prachtige, unieke newborn lifestyle fotoshoot.

Ik vind het geweldig om alle kleine details van een piepklein baby’tje te fotograferen. Bijvoorbeeld die lieve teentjes en mini wimpertjes, allemaal speciaal om vast te leggen tijdens newborn fotografie!

...

Een newbornfotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis. Zo kan ik mooie lifestyle beelden maken in jullie vertrouwde omgeving. Ik leg deze waardevolle tijd graag voor jullie vast tijdens een newbornshoot.

Zijn er speciale wensen? Dan kun je deze altijd doorgeven. Hoe leuk is het om na een tijdje de foto’s terug te kijken in een speciaal album. Of te genieten van een foto van de kleine beauty aan de muur in de woonkamer of de slaapkamer. En hoe blij kun je trotse opa’s en oma’s maken met een prachtige afdruk van hun kleinkind of achterkleinkind? Allemaal redenen om dit moment vast te laten leggen door By Tess Fotografie, de newbornfotograaf uit Wijk en Aalburg.

NEEM CONTACT OP

Investering

Newborn shoot  €325,-

1 tot 2 uur fotografie
1-5 personen
20 foto’s zorgvuldig bewerkt
Zelf je favorieten uitkiezen
Mooie online fotogalerij
Extra beelden bijbestellen mogelijk

Newborn shoot met album €425,-

Tastbare herinnering voor altijd
Prachtig tijdloos linnen album in diverse kleuren 15×15 cm

Upgrade: alle foto’s €175,-

Alle bewerkte foto’s!

Inclusief

Een enthousiaste fotograaf! De foto’s worden binnen 3 weken aangeleverd na de fotoshoot. De foto’s ontvang je in een prachtige online galerij waaruit je jouw favorieten foto’s kan kiezen. De fotoshoots zijn inclusief BTW en reiskosten binnen regio Wijk en Aalburg. Vanaf 10 km buiten Wijk en Aalburg bedragen de reiskosten €0,39 p/km.