Hi, wat leuk dat je meer wilt weten over By Tess fotografie!

Mijn stijl
Ontspannen, puur, spontaan

Wat doen we als het regent en we hebben een fotoshoot buiten gepland staan?
Bij slecht weer mag de afspraak verzet worden, bij bewolking en af en toe een spat kan de sessie gewoon doorgaan. Bij pijpenstelen zoeken we in overleg naar een andere datum of een geschikte binnenlocatie.

 

Werkwijze

Vind je het vreselijk op de foto te moeten? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ken het gevoel, ik word zelf ook zo rood als een tomaat als ik weet dat iedereen naar me kijkt en dat ik dan ook nog leuk op de foto zou moeten staan. Nou zo werk ik dus niet.

Bij mij gaan we door middel van spontane acties aan de slag. Hier heb ik wat leuke trucjes voor zodat jullie je absoluut niet ongemakkelijk hoeven te voelen.

“ONS DOCHTERTJE VOELDE ZICH ENORM OP HAAR GEMAK BIJ TESSA, WAARDOOR ALLES HEEL NATUURLIJK VERLIEP."


Verstoppertje spelen, tikkertje, kijken wie het langste stil kan zitten, dat is de manier waarop ik graag te werk ga.
“Ons dochtertje voelde zich enorm op haar gemak bij Tessa, waardoor alles heel natuurlijk verliep.”

Dit geldt het zelfde voor bruiloften. Vaak krijg ik als reactie: “Ik had niet eens door dat je er was, en toch staat alles op de foto!”  Tijdens de dag mengen mijn second shooter en ik mij op onder de gasten om zo alles tot in detail vast te leggen, natuurlijk en persoonlijk.

Waarom 2 fotografen op je bruiloft?

De speciale momenten zijn vaak de kleinste. Met z’n tweeën zien wij alles en kunnen deze momenten vastleggen. Wij kunnen ons op meerdere situaties tegelijk richten. Bij het aankleden is een fotograaf bij de bruidegom en de ander bij de bruid. Vaak word dit voor de bruidegom vergeten, echter is hier net zoveel belang voor als bij de bruid.

Tijdens de ceremonie richt de een zich meer op het bruidspaar en de ander op de gasten, locatie en sfeer. Bij een fotoshoot zijn wij een echte team, het gaat ons niet om wie de foto maakt, maar om de beste foto’s maken voor het bruidspaar.
 

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.