FOTOSESSIE

CAPTURE IT,

REMEMBER IT.

Een fotosessie is er al vanaf €195

F O T O S H O O T  T O T  5  P E R S O N E N   -  €195

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een betaalbare, spontane fotoshoot? Bij Tessa van By Tess fotografie is heel veel mogelijk. Dat kan zijn een fotoshoot met het gezin, een familie-shoot, een fotoshoot met vriendinnen, een loveshoot. Deze fotoshoots, fotoreportages worden gemaakt op locatie, dus meestal buiten. Een babyshoot of newborn fotoshoot vindt bij jullie thuis plaats. Zo kan ik mooie lifestyle beelden maken. Of je nu kiest voor portretfotografie, groepsfoto’s, een familiefoto of iets anders; samen maken we een fotoshoot die helemaal bij jouw wensen aansluit. Mijn werkwijze is namelijk spontaan, nonchalant en puur. Mensen hebben niet het gevoel te moeten poseren, het overkomt hen gewoon. Dat maakt mijn foto’s onderscheidend, puur en uniek.

F O T O S H O O T   5 - 10   P E R S O N E N  -  €250

Op zoek naar een familieshoot voor meer dan 5 personen? Dat kan! In een uur tijd maak ik heel veel verschillende foto's zodat jullie een goede keuze kunnen maken om de perfecte foto uit te kiezen voor aan de muur bijvoorbeeld. Naast de familie fotoshoot hebben we ook tijd voor de gezinnen apart en ook losse portretten zijn zeker mogelijk. Om jezelf goed voor te bereiden op de shoot is kleding een belangrijk punt. Door middel van dezelfde kleur kun je vermijden dat één persoon er duidelijk uitspringt qua outfit. Ondanks dat jullie met een groep zijn proberen we altijd spontane foto’s te maken.

L O V E S H O O T  -  €195

Verliefd, verloofd, getrouwd. Het maakt niet uit in welke fase jij zit; ik leg jou en je grote liefde graag vast. Tijdens de loveshoot ligt de focus op jullie persoonlijke trekjes en relatie. Natuurlijk leg ik jullie het liefst vast op de perfecte, romantische manier. Maar nog belangrijker zijn jullie humor en onderlinge dynamiek. Het is hoe dan ook mijn doel om jullie van foto’s te voorzien, waar jij en je partner elkaar echt in herkennen. En om tot die foto’s te komen, maken we er een spontane en leuke ervaring van!

N E W B O R N  -  €195

Is er een nieuw babytje op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van een prachtige, unieke newbornshoot. Ik vind het geweldig om alle kleine details aan een piepklein babytje te fotograferen. Die lieve teentjes en mini wimpertjes, allemaal speciaal om vast te leggen tijdens newborn fotografie! Een newborn fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis. Zo kan ik mooie lifestyle beelden maken in jullie vertrouwde omgeving. Ik leg deze waardevolle tijd graag voor jullie vast tijdens een newbornshoot. Zijn er speciale wensen? Dan kun je deze altijd doorgeven. Hoe leuk is het om na een tijdje de foto’s terug te kijken in een speciaal album. Of te genieten van een foto van de kleine beauty aan de muur in de kamer of de slaapkamer. En hoe blij kun je trotse opa’s en oma’s maken met een prachtige afdruk van hun kleinkind of achterkleinkind.

Z W A N G E R  -  €195

Een prachtige herinnering aan deze bijzondere periode. Het is zo bijzonder wanneer er een klein mensje in je buik groeit. Al de schopjes, draaien en hikjes. Het is allemaal zo zacht en bijzonder. En toch kun je je deze periode niet goed meer herinneren wanneer de kleine nog maar een paar maanden is. Het is bijvoorbeeld de laatste periode dat jullie nog met z’n 2-en zijn. De laatste rustige periode voordat je leven helemaal op de kop staat en niets meer is zoals het was. En daarom is het zo mooi om een zwangerschapsshoot bij By Tess fotografie te doen, dit is het mooiste om rond de 30 tot 34 weken te doen. Een prachtige herinnering aan deze mooie periode. En een prachtig afsluiting van een hoofdstuk. Om voor een nieuwe bijzondere periode plaats te maken. 

Voor elke shoot geldt: 

> inclusief 20 digitale bestanden in hoge resolutie

> duur van +/- 60 minuten

> extra persoon €10,-  extra

> exclusief reiskosten €0,30 per km berekend vanaf 4261

Fotoalbums 


Foto’s komen echt tot leven in een prachtig, tastbaar album.

Niet met een laptop op schoot en de foto’s in het klein langs scrollen, maar een herinnering die je vast kunt houden en keer op keer kunt bekijken. ♡

ALLE MOOISTE FOTO'S IN EEN 15X15 CM ALBUM €49,99

1/4

When i look back,
I will recall.
This was the moment,
The greatest moment of them all.

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.