BELEEF JULLIE MOOISTE DAG ELKE KEER OPNIEUW

Beleef je dag opnieuw

Nagenieten met een trouwalbum
Nog even heerlijk nagenieten van jullie bruiloft. Dat is ultiem met een mooi en professioneel fotoalbum! Een album met daarin de mooiste foto’s, zodat elk belangrijk moment van de dag goed tot zijn recht komt. Een luxe album in linnen, hout, suède of echt Toscaans leer is er al vanaf €375,-

Beleving
Je beleeft de dag héél even opnieuw elke keer wanneer je het album openslaat. Bovendien is het niet alleen leuk voor jullie zelf, maar ook voor jullie familie.

Herinnering voor het leven
Foto’s komen namelijk pas echt tot leven in een prachtig, tastbaar album. Niet met een laptop op schoot en de foto’s in het klein langs scrollen, maar een herinnering die je vast kunt houden en keer op keer kunt bekijken.

IK WIL EEN ALBUM

"life is a collection of moments"

Layflat album De fotoalbums van By Tess fotografie hebben een hippe en tijdloze uitstraling. De bladzijden zijn van hoogwaardig extra stevig fotopapier. Bij het doorbladeren kun je het album helemaal plat leggen zodat de foto’s mooi tot hun recht komen. Alle albums zijn dus flat lay, dat wil zeggen dat ze bij het openslaan helemaal plat op tafel liggen met prachtig doorlopende foto’s van de linkse naar rechtse pagina.

Extra’s fotoalbum Voor een extra luxe gevoel en om het album goed te beschermen kun je ook kiezen voor een luxe opbergdoos. Zo heb je het hele plaatje compleet. Maak er een persoonlijk album van door jullie eigen tekst, bijvoorbeeld jullie namen, datum, of quote op de kaft van het album of van de koffer te laten drukken.

Ouderalbums Jullie ouders kijken vast ook graag terug naar jullie prachtige dag. Ik verzorg ook graag een kleine album met de belangrijkste momenten van van jullie trouwdag erin verwerkt. Deze mini-trouwalbums, ook wel ouderalbums genoemd, zijn een kopie van het grote trouwalbum in een handzaam klein formaat. De mini-albums hebben altijd een linnen omslag. Een prachtig cadeau voor jullie ouders waar ze nog lang plezier van zullen hebben. Deze albums zijn er al vanaf €100,-

Tessa was niet mijn fotograaf maar ik wil wel een album Dat kan! Stuur me dan even al jullie gegevens, en dan kijken we samen naar alle mogelijkheden.