BRUILOFT

“I love you, and that’s the beginning
 & end of everything.” 

Bruiloftreportage al vanaf €1495

Jullie gaan trouwen.. Gefeliciteerd! Jullie kunnen nu beginnen met alle leuke dingen regelen. Een mooie locatie, een leuke ambtenaar, de kapper, visagie en natuurlijk de jurk… En om jullie dag in beeld te brengen en een waanzinnige herinnering voor de rest
van jullie leven te verzorgen: de bruidsfotograaf.

 

Als jullie mijn website hebben bekeken en mijn werk jullie aanspreekt dan is de kans groot dat we bij elkaar passen! Als jullie een datum hebben geprikt dan kunnen jullie mij eerst bellen of mailen en dan kijken we of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag.
Als dat zo is, dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Ik kom dan naar jullie thuis om alles te bespreken, of we spreken hier in de buurt af. We nemen dan jullie planning voor de dag door en jullie kunnen mijn werk en trouwalbums bekijken. En als het dan van beide kanten klikt, ben ik er op jullie grote dag bij om alles in beeld te brengen! Ik kijk er naar uit!

Een stiekem kusje van je bruidsmeisje, dat moment dat je opa de dansvloer op komt, de traan van je beste vriendin, de knuffel met je moeder, de emoties net voor je weggegeven wordt door je vader, die mooie liefdevolle blikken met de speech.
Dát zijn de momenten die ik zo graag vast leg voor jullie!

 

Deze once-in-a-lifetime herinneringen. 
Ik zie ze en bewaar ze voor altijd. ♡

When i look back,
I will recall.
This was the moment,
The greatest moment of them all.

NEEM        contact

MET ME OP

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.