Personal Branding

Hi leuke ondernemer!

Your Brand is what people say about you when you’re not in the room.

Wil jij meer klanten aantrekken die bij jou passen? Laat jezelf zien en boek een Personal Branding Shoot!

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn, zodat je toekomstige klanten jou alvast een beetje leren kennen. Jij bent de persoon achter je bedrijf en je merk. Jij bént jouw brand!

Jij bent nu eenmaal het gezicht van je bedrijf; jij bent de ‘voorkant’, het zogenaamde visitekaartje. Door beeld te gebruiken dat uitstraalt wie jij + jouw bedrijf is en waar je voor staat, komt jouw (personal) brand sterk over én verkoop je dus beter.

Wanneer je er over nadenkt; je hebt eigenlijk overal foto’s nodig. Op je website, social media en eventueel op drukwerk. Het is zo belangrijk zichtbaar te zijn voor (potentiële) klanten.

Investering

Branding Shoot €325,- excl btw

• Een brainstorm call voorafgaand aan de shoot
• Een fotoshoot van 1 uur
• De mogelijkheid om van outfit te wisselen
• Een combinatie van portretten, sfeerbeelden en productfoto’s
• 25 foto’s in hoge resolutie (inclusief een online galerij)
• De kans om zelf de mooiste foto’s te selecteren
• Foto’s bijbestellen mogelijk
• Foto’s binnen 3 weken aangeleverd

Langer shooten? Leuk! Per uur €175,- extra
* Excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Wijk en Aalburg bedragen de reiskosten €0,39 p/km.

NEEM CONTACT OP

Werkwijze

Tijdens de personal branding shoot stel ik je op je gemak en geef ik je aanwijzingen en kleine opdrachten. Veel ondernemers die ik heb mogen vastleggen, vonden het eigenlijk achteraf super leuk en kregen er een enorme dosis zelfvertrouwen van!

Maar hey, waar moeten we dan shooten? Dit kan zijn op je eigen kantoor, een leuk koffietentje of een mooie plek in de natuur. Samen kijken we naar één of meerdere geschikte locaties die passen bij jou als persoon en bedrijf.

Je mag tijdens de shoot verschillende setjes kleding meenemen naar de shoot. Ook kun je denken aan producten of materialen die jouw merk versterken. Stel je bent een tekstschrijver, dan kun je bijvoorbeeld een laptop, een mooi notitieboek, een inspiratiemagazine meenemen. Ben je visagist, denk dan aan make-up, kwasten, een model en alles wat daarbij hoort. Het resultaat? Een goed gevulde beeldbank waarmee je jouw bedrijf en jezelf consistent zichtbaar kunt maken.

Mag ik jouw verhaal ook vastleggen?