Afscheidsfotografie

We zijn gewend om in ons leven alle mooie en belangrijke momenten vast te leggen door foto’s te maken of te laten maken. Denk aan een huwelijk, geboorte of andere momenten die op dat moment voor jou belangrijk zijn.
Op een later moment kijk je er weer naar en komen je herinneringen weer levendig naar boven.

Maar ook bij verdrietige momenten in het leven, kunnen foto’s heel waardevol zijn.
Een afscheid is een verdrietig moment, maar meestal gevuld met veel liefde en steun van familie en alle andere mensen om je heen. Afscheidsfotografie kan helpen om op een later moment terug te kijken, herinneringen op te halen en er misschien met anderen over te praten. Door op een integere wijze te fotograferen, zonder daarbij op de voorgrond te treden en gasten specifiek in beeld te brengen, wordt deze liefde en steun in beeld gebracht.

Ook als er jonge kinderen zijn betrokken bij het afscheid dan kan het hen later helpen om over het afscheid te praten en om hun herinneringen vast te houden.


'Tessa heeft de gave om kleine en mooie momenten vast te leggen, zonder op die momenten nadrukkelijk aanwezig te zijn.'


Vraag naar de mogelijkheden/tarieven of vul onderstaand contactformulier in.

In samenwerking met Corine de Jong uitvaartverzorging.

Als gediplomeerd uitvaartverzorger biedt Corine de zorgzame, betrokken begeleiding die u op dat moment nodig heeft. Corine is iemand die in alle rust de tijd neemt om naar persoonlijke verhalen en behoeften te luisteren. Persoonlijke aandacht, van begin tot eind.

We love them.

We miss them.

We grieve them.

And so, we live our lives

to make them proud.

© 2017 met liefde gemaakt door By Tess fotografie.